Vädret är trevligt, alla är friska och glada och snart kommer min familj hit. Ska bli supermysigt! Vi får se vad som händer under helgen, men det blir nog mest bara trevligt umgänge!


Typ den enda bild på familjen jag har i datorn. Synd för Elin att hon knappt syns.
Eller kanske bra. Bilden är kanske inte supersmickrande. :)


Nu kanske hon blir gladare. Eller inte. Två år är väl ingen tid ;)

Jag har haft min värsta natt på väldigt, väldigt länge. Klockan 23 igår kväll gick jag och la mig. Jag var trött och längtade efter att få sova. Det gick inte. Jag blev mer och mer stressad, fick ordentlig panik. Vände och vred på mig, gick till soffan och försökte sova där, så gick jag fram och tillbaka. Vid fem bröt jag ihop och bara grät.
Tanken var att jag skulle gå upp klockan sex och åka till skolan halv nio. Men vid fem skickade jag ett sms till mina gruppisar, stängde av alarmet och bestämde mig för att skita i allt.
Till slut, vid sextiden somnade jag och vaknade igen halv elva.

Ibland förstår jag inte vad som händer med mig. När jag är stressad brukar det bli lite såhär, att jag somnar vid tretiden, men aldrig förut har det varit sånt här kaos.

Stressa ner. Hette det så?

Ledig idag. Innebär inte alls ledig som i soffliggardag eller umgängesdag. Jag har fullt upp. Michelle är sjuk, stackarn. Vilket förstås automatiskt innebär att jag får göra sysslor för två. Vilket jag såklart mer än gärna gör, så länge hon blir piggare! Har precis diskat väääärldens diskberg (jag suger på att diska, det är vanligtvis Michelles uppgift), ätit frukost och skickat frågor om uppsatsen jag ska skriva. Än så länge ligger jag rätt i tidsschemat!

Nu ska jag plocka ur all skit ur bokhyllan, slänga det som slängas ska, rensa och städa. Sedan blir det för mig att åka till Maxi och Elgiganten, byta ut skivan som var fel till min nya köksmaskin och handla det som kan handlas inför helgen. Vidare till apoteket köpa alvedon.

Efter detta ska jag hem och börja rensa all skit i källaren, eftersom det måste vara klart tills imorgon då de kommer och hämtar grovsoporna. Detta låter ganska simpelt, men så är inte fallet. Eftersom jag ska leta efter en grej som av misstag hamnade i dessa sopsäckar (typ 4 fullproppade med ALLT mellan himmel och jord). Sedan är det väl dags för middag, sen måste jag bort till hyresgästlokalen för att få information om nyckelbytet. Sedan är det förmodligen bara att fortsätta i källaren.

Det blir en tung dag med andra ord. Jag hoppas för övrigt att jag hinner bort (och är välkommen förstås) till Martin och Rebecca för lite kaffe under dagen. Jag kan behöva socialiseras lite en sån här brottardag.

Det har varit tyst på bloggen i närmare en vecka. Nödvändigt I guess!
Den här veckan kommer inte bli rolig. Eller jo, förhoppningsvis slutet av veckan då min kära familj kommer hit på besök. Men mån-fre kommer det vara full fart och hundra saker att lösa på bästa sätt. Jag har ont i magen och funderar på hur jag ska lösa allt. Det blir nog bra. Jag ska försöka hinna varva ner emellanåt också och göra något trevligt. Annars lär det inte bli så himla bra.

Måste hitta ett uppsatsämne. Jag vet inte hur man gör sånt. Det ska gå under temat kulturrelativism, jag ska berätta om ett fenomen utan att lägga in egna värderingar. Tjoho. Not. Det är tröttsamt.

Nu ska jag åka på föreläsning. Det blir nog bra!

Det har varit en fruktansvärt gnällig dag. Att jag inte skäms!
Nu är det dags att ta av sig gnäll-kostymen och gå hem till Martin och Rebecca. Dessutom kan ju Cornelis få vem som helst glad så det kan inte bli bättre. Blir en mysig kväll!

Jag ska vara hemma imorgon också, har ju inga föreläsningar inbokade på tisdagar, utan då är det bara läsning som gäller. På morgonen blir det att gå hem till Jenny och Nova för frukost, sedan ska jag sy lite kuddfordral hemma hos dom eftersom Jenny för tillfället äger en symaskin. Vad som händer där efter får vi se.

Men nu säger jag ciao ciao för ikväll. Nu ska jag vara trevlig, glad och gullig resten av kvällen.


Så gullig ska jag vara

Det är en skitdag. Inga krussiduller här inte.
Det värsta av allt är nästan att det inte finns ett enda svar på varför. Allt är som alltid annars, ganska bra alltså. Men jag gick upp, duschade klädde på mig och fixade frukost. För att gå till skolan. Men det gick inte. Jag åt frukost i snigeltakt, grät en skvätt och bestämde mig för att skita i föreläsningen. Kanske beror det på att jag sovit dåligt i natt. Jag hoppas och tror på det.

Jag har fixat några av grejerna som stod på dagens to do-list, nu ska jag spela super nintendo med Michelle. Jag skickade ett gnäll-sms till Martin och ikväll ska jag och Michelle hem till dom och spela. Då blev det lite bättre!
Åh vad det är härligt med helg! Det har varit en sån där helg när man bara slappar men ändå har fullt upp. Hur nu det går ihop? Iallafall är det såna helger jag uppskattar som mest!

Idag är det lite tvätt, städ och promenad som står på schemat. Lite tv-tittande ikväll och så åter till skolan imorgon.

För övrigt är min mobil sprängfylld med schysst musik, gammal som ny. Vad är då bättre än en höstpromenad. Ingenting förstås!

Här får ni ta del av en av alla favoriter just nu;


På impuls gick jag in hos The Phonehouse och köpte mig en ny mobil. Sådant är trevligt. Det blev en walkman, Sony Ericsson w890i, som är grymt snygg och har allt man kan önska sig. Just nu är den som mitt lilla barn, men imorgon tror jag att det ska vara över och jag blir mig själv igen.

Eftersom mitt abonnemang går ut om typ 1 vecka hade jag väl funderat på att köpa en ny, men inte alls tänkt mycket på det. Jag tänkte att jag isåfall skulle ta den enklaste mobilen på marknaden, mitt enda krav var radio. Nu har mobilen ganska mycket mer än så. Men ibland bör sådant ske som på impuls, då är livet lite roligare. Dessutom kommer jag förhoppningsvis inte betala mer än en 50-lapp mer för den varje månad än vad jag gjort för min gamla. Så ingen kris här inte.
Nu har jag inte skrivit på länge. Brist på tid. Eller ork. Dagarna spenderas i skolan eller med människor jag tycker om. Höstmörkret medför en trötthet som inte är sann, men som är lätt att hantera med mycket tända ljus och gott sällskap. Det finns det gott om i min lilla östgötska stad.

I helgen var jag på besök hos Helena i Göteborg och vi hade en supermysig helg som innehöll lite shopping, lite god mat & dryck och helt enkelt ett väldigt angenämt sällskap. Jag hann träffa Sanne och hennes Homan också, vilket var jättetrevligt. Trots Helenas minimala studentkvart så bodde hon perfekt. Inte för långt från stan, inte för nära. Bara ett stenkast från lägenheten ligger vattnet och Älvsborgsbron, kanske den finaste platsen som ligger så centralt.Det är snart dags att laga kvällens middag, gravlaxpasta. Sedan blir det förmodligen att hoppa upp i soffan och bara skönsitta framför tv:n. Helgen är relativt oplanerad förutom idolkvällen med tjejerna. Den är visserligen inte heller planerad men tas för given numera och det är mysigt.

RSS 2.0