Det har gått sådär med studierna idag, ändå har jag pluggat och gjort andra viktigheter sedan 10-tiden.  När man ska skriva CV direkt på platsen där man söker arbete så tar allt lite längre tid. Det finns säkert någon bra anledning till att det är uppbyggt så. Möjligtvis är den främsta att de slipper 100-tals människor som sökt jobbet på "skoj".

Jag menar, vem orkar sitta en halvtimme och bara fylla i ett cv om man inte verkligen vill ha jobbet, eller så ger man upp när de vill att man skriver in relevanta studier inklusive studietid/betyg/studiebeskrivning för arbetet. Ja ni förstår vad jag vill komma fram till. Väldigt drygt och tidskrävande är det iallafall!

Dags för middag. Vill man göra det så enkelt som möjligt utan att för den sakens skull göra snabbmakaroner och köttbullar så kan man alltid använda sig av trevliga kryddor i maten.

Jag skar kycklingfilé i bitar och körde på kanel (!) och tandoori, salt och peppar och voilá så hade jag en superenkel kyckling med indisk touch. Näe, jag ska inte flasha till mina ordval för att låta som MatTina eller nåt sånt, men ni förstår principen va? Gott blev det faktiskt, till det nöjer jag mig med grönsaker av olika färg och form.


Exakt det här ska bli upplevelsen, när det är dags för
min "TajMahal-Chicken", haha.  MatTina var är du?

Observera mitt lilla snedsprång. Man kan tro att jag blivit pengagalen, csn kommer inte alls idag (igen) det är ju inte 2009 09 25 utan fortfarande augusti. Jag har i ett dygn varit otäckt säker på det faktum att jag skulle få ytterligare 8000 idag, det var alltså supergalet.

Lön och semesterersättning hade däremot kommit, så ingen katastrof eller gråtattack trots allt.

Jag verkar inte ha upprört särskilt många människor, det var ju för väl.

Jag somnade så tidigt igår att jag vaknade utvilad klockan halv sju imorse. Skönt! Dessvärre har jag inte gjort några viktigheter denna morgon. Jag åt frukost framför Vakna med the voice, jag har hunnit bättra på min ranking på nät-alfapet (det är inte tillåtet att garva).

Nu är det dags att sätta igång. Jag har tre artiklar att läsa inför morgondagens föreläsning, så det är bara att ta ett djupt andetag och sätta igång.

Dagen är bra. Jag har fått in csn (för andra gången denna veckan), lön och semesterersättning. Mitt sparkonto ropar glatt och parfymen jag suktat efter i flera år ska bli min. Nog för att jag kanske haft möjlighet att köpa den förut, men nu kommer den ju stå på taxfree-hyllan och skrika efter mig. Dessutom köper jag inte sådana slags dyrbarheter i vanliga fall för att mitt samvete ropar ooooooooooonödigt. Men nu har jag bestämt mig för att jag är värd den.Måste även se till att få in dikten till söndagens dop i skallen och ta tag i mitt cv och kika in platsbanken (ångest).

Märkligt nog lyckas man alltid glömma hur mycket tid studierna tar. De är visserligen bara en av orsakerna till mitt blogg-stillestånd, den andra är ingen ork och den tredje lyder glömska. I alla fall har jag fullt upp - med det mesta.

Det har varit en superskön helg i alla fall, nödvändig! Lördagen innebar en tur till Linköping, som löpte ut i ett lite trevligare vardagsrum, det går faktiskt att göra en hel del med mycket små medel. Äntligen.

Om tre helger ligger jag på en beach i Turkiet och det ska bli helt gudomligt. Först är det dop för Noah och helgen efter dags att fira Jenny som fyller 24 år idag (grattis till henne och tvillingbrorsan Erik). Det känns helt okej för tillfället alltså :)

Har suttit på universitetssjukhuset i Linköping sedan klockan 8, har så kallat fältarbete eller observation kanske vi ska kalla det. Detta som en slags övning inför c-uppsatsen. Nu orkar jag inte observera mer utan ska läsa en 24-sidig antropologiartikel - på engelska. Föreläsning väntar klockan 13.

Idag har jag gjort sista dagen på mitt sommarvik. Blandade känslor som alltid. Jag ser fram emot en veckas intensiv semester, men hade gärna gått tillbaka till jobbet måndagen efter. Sånt är livet.

Jag har iallafall haft en bra vecka på jobbet. Det har varit lagom stressigt och blandade prylar att göra.
I onsdags var vi ett gäng tjejer från jobbet, närmare bestämt 10 stycken, som hade en grymt trevlig middag med vin och riktig sommarbuffé. Stöp i säng en bra bit efter midnatt - lite väl sent visade det sig på morgonen när det var dags att gå upp och jobba igen, tack och lov hade vi pendlare sängplats hos tjejen vi var hos.

Imorgon är det dags att åka till den här härliga staun:Jag har ägnat kvällen (som startade när jag kom hem klockan 18.45) åt följande:
  • Packning
  • Söka csn
  • Städa
  • Rensa kylskåpet
  • Vika tvätt
  • Fastna i någon grymt dålig buskis på tv4, trots att det är så fruktansvärt dåligt och inte har ett innehåll man ens kan fastna i. Jag läste ungefär samma sak på någon annan blogg nyligen (sänder de buskis en gång i veckan?) kan däremot inte komma på hos vem. Jag kom på detta när jag själv satt och tänkte exakt så. Ja, buskis är ett märkligt fenomen. Fenomen?
  • Äta kvällsmat (för att jag inte orkade laga middag)
  • Läsa bloggar
Ja, jag kan inte annat än att säga att man faktiskt kan hinna med ganska mycket på några få timmar. Ibland.

I och för sig så hade jag väl kanske hellre tagit ett restaurang- och biobesök med tjejerna ikväll, eller precis som Michelle - varit på kräftskiva i Sollentuna, kräftor, nubbe och säkerligen en och annan snapsvisa.

Jag får mitt roliga imorgon. Mina föräldrar och våra grannar har anordnat trädgårdsfest i vår trädgård. Det kommer tydligen 60 personer, jag förstår inte riktigt hur det ska gå till. Men dom har tydligen rest tält i sådär ett dygn, så dom har säkert läget under kontroll.

I övrigt ska jag kramas och mysa med Noah, jag ska träffa mina härliga vänner och min fina familj. Sen hoppas jag ju förstås få umgås med solen en hel del också.
RSS 2.0