Jag är just nu så otroligt, härligt glad. Schemaläggaren på Norrköpings Tidningar ringde mig just och berättade att jag får sommarvik! Detta var inte alls självklart och jag är så otroligt glad!

Jag tackar för alla ljusglimtar. Dessa är förstås ganska många, men sorg har en förmåga att sätta sig på alla sinnen, vilket gör att allt som händer känns lite annorlunda ett tag. Därför är det extra härligt när man får såna här nyheter!

Helgen i Göteborg med Helena och Sanne har varit kanonhärlig. Fint väder, lite shopping, besök på turistmässan, lek med H:s systerdotter Saga och en lång och härlig promenad runt Lindholmen och Eriksberg. Det kunde inte bli bättre!


Kära, fina farmor.
Sov gott.Igår kväll runt 20 tog min farmor sitt sista andetag. Vi har väntat på det här länge och redan vid jul visste jag att jag det var sista gången jag såg henne. Hon har legat för länge utan att leva värdigt. När det väl händer är man på något sätt ändå inte beredd och allting sköljer över en. Det är otroligt tungt, men jag är tacksam över att hon slipper lida mer.

Imorgon ska jag åka på en liten semester till Göteborg som jag bokade för några veckor sedan. Det ska bli superskönt. På söndag kväll kommer jag hem till min familj i Karlskrona. Det ska bli så skönt, det kändes svårt och ensamt att inte ha familjen nära igår.

....att Emmzy bloggar. Och då blir det lååååånga inlägg.

Jag är inte allt för aktiv här för tillfället, men jag har varken ork eller lust att vara det. Nu däremot är jag här!
Det är mycket skola för tillfället, det går fantastiskt bra, men jag måste erkänna att jag är en smula trött på det just
nu och behöver nog mest semester egentligen. Men som sagt, det går än så länge så bra som det bara kan gå, till och med lite bättre faktiskt, hur det nu går ihop. Detta gör mig otroligt glad och taggad, samtidigt är det förstås lite besvärligt eftersom det gör att jag känner ännu större press och har ännu svårare att slappna av. Där är jag just nu, nöjd och stolt, men i behov av ledighet!

Jag sitter med högar av böcker och papper bredvid mig, måste plugga, men pausen fick idag bli ett blogginlägg helt enkelt.

Träningen sitter där den ska vilket känns otroligt skönt. Min handled repade på sig, vilket innebar att jag satte igång med box-passet igen, ett grymt tufft men roligt pass. Detta ledde dock till att den andra handleden sa ifrån. Eftersom det konstaterats att det inte handlade om någon reumatisk värk, så kan jag bara konstatera att jag har klena handleder som jag på något sätt måste träna upp. Lite ipren och stödjande bandage hjälper dock till och det känns för tillfället helt okej, vilket innebär att jag kör boxen ikväll trots allt. Det enda som är big no no är armhävningar, eftersom handledens vinkling då är ajabaja. Surt sa räven, detta eftersom armarna behöver en rejäl upprustning.
Övrig träningen är för tillfället spinning och stepup-aerobics, helt i min smak!

Jaha, övrig information då. Nästan-grannarna Martin, Rebecca och Cornelis har varit borta i två veckor under tiden deras lägenhet renoverats. Från att ha setts i princip varje dag till att nästan inte ses alls har satt sina spår. Nu får ni fan se till att komma hem!

Förra helgen hade vår kvinnojour Gudrun Schyman på besök under öppet hus. Jag gjorde en intervju och skrev en artikel, vilken tidningen Kvinnotryck (Kvinnojourernas/Roks rikstidning) ville ha med i nästa nummer. När artikeln skickats till dem blev jag tillfrågad om jag ville fortsätta arbeta för dem eftersom de tyckte att "min artikel var mycket bra och de skulle bli otroligt glada om jag ville fortsätta samarbeta med dem". Detta kommer innebära frilansuppdrag och förmodligen få, eftersom tidningen kommer ut 4 ggr/år. Vi kom överens om att de efter nästa redaktionsmöte ska komma med ett konkret förslag på uppdrag samt arvode, så får jag själv ta ställning till om jag har tid och möjlighet just då. Detta var förstås supertrevligt. Beröm är guld värt!

Min älskade lilla, gravida lillasyster går i veckan in i vecka 30. Det händer saker och hon börjar på riktigt bli tjockis, med den roligaste,sötaste bebismage jag skådat. Jag tjatar om bilder varje vecka, så att jag på något sätt kan följa henne iallafall.


ps. Bilden är stulen från Jojjes polare

Nu måste jag fortsätta plugga, sedan väntar tvättstugan!


Jag vet att jag är dålig på att skriva. Men skit i det, min blogg får agera reklampelare idag istället!

NU ÄR DET DAGS ATT RÖSTA FRAM DEN UDDA FÅGELN - CAROLINE AF UGGLAS till årets melodifestivalvinnare.


Det händer en del mellan varven....Men... jag skulle inte leta upp reklamfilmer från 90-talet - jag skulle ju plugga. Så nu fortsätter jag.

RSS 2.0