Ledig idag. Innebär inte alls ledig som i soffliggardag eller umgängesdag. Jag har fullt upp. Michelle är sjuk, stackarn. Vilket förstås automatiskt innebär att jag får göra sysslor för två. Vilket jag såklart mer än gärna gör, så länge hon blir piggare! Har precis diskat väääärldens diskberg (jag suger på att diska, det är vanligtvis Michelles uppgift), ätit frukost och skickat frågor om uppsatsen jag ska skriva. Än så länge ligger jag rätt i tidsschemat!

Nu ska jag plocka ur all skit ur bokhyllan, slänga det som slängas ska, rensa och städa. Sedan blir det för mig att åka till Maxi och Elgiganten, byta ut skivan som var fel till min nya köksmaskin och handla det som kan handlas inför helgen. Vidare till apoteket köpa alvedon.

Efter detta ska jag hem och börja rensa all skit i källaren, eftersom det måste vara klart tills imorgon då de kommer och hämtar grovsoporna. Detta låter ganska simpelt, men så är inte fallet. Eftersom jag ska leta efter en grej som av misstag hamnade i dessa sopsäckar (typ 4 fullproppade med ALLT mellan himmel och jord). Sedan är det väl dags för middag, sen måste jag bort till hyresgästlokalen för att få information om nyckelbytet. Sedan är det förmodligen bara att fortsätta i källaren.

Det blir en tung dag med andra ord. Jag hoppas för övrigt att jag hinner bort (och är välkommen förstås) till Martin och Rebecca för lite kaffe under dagen. Jag kan behöva socialiseras lite en sån här brottardag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0