Det var inte igår! Jag kan meddela att det här är en riktigt bra dag. För det första så lyser solen. Jag och Bella ska gå ner till Stumholmen och sola. Bara det är värt guld efter en vecka med regn och blåst!

Min älskade systerson Noah, som haft det kämpigt med att behålla maten och gå upp i vikt, har nu sprungit ifrån sin födelsevikt (äntligen). Familjen har legat på sjukhus ett par dagar, för observation och intensivmatning men  nu är han utskriven! Jag är stolt som en tupp över att vara moster, det är helt underbart och jag och Noah har funnit varann, enligt mig då ;) Han sover nästan alltid och har väldigt sällan ögonen öppna, men häromdagen hade vi ögonkontakt och då hoppade hjärtat ett extra skutt!Jag är dessutom så oerhört stolt över min syster, hon har haft det tufft, med mycket oro och ingen sömn, men hon är så grymt duktig!

Som om inte det vore nog så fick jag ett underbart härligt, pushande mail från min handledare. Hon gav mig VG på min b-uppsats, med en motivering som inte kunde vara bättre!

Ja ni hör, det är en riktigt härlig dag.

En enda dag kvar i skolan, opponering imorgon, vilket jag planerat inför nu på morgonen. Det är inte det lättaste, opponeringen ska vara en halvtimme för varje uppsats. Jag kan säga så mycket som att jag inte kommer prata så länge, men jag är inte orolig (jo lite), det kommer lösa sig tjusigt!

Veckan har som jag beskrev i tidigare inlägg varit underbart slapp trots att jag förberett lite inför morgondagen. Igår gick vi hem till Jenny och Nova. Fikade och lattjade en stund tillsammans med hela gänget brudar som kom på besök. Därefter gick vi tillsammans in till stan och jag fyndade diadem och sjal och sen tog vi en fika.

Jag måste göra lite reklam för Peter Magnussons drama Blomstertid som började igår. Han är verkligen helt fantastisk och avsnitten som visades igår var grymt bra. Titta ikväll 22.40!

Nu ska vi åka iväg till Bråstorp och handla lite!


Vädret är alldeles underbart och uppsatsen är inlämnad - då är livet härligt!
Helgen har varit superskön trots att jag hade inlämningsdatum för uppsatsen idag. Jag insåg helt enkelt att för att över huvud taget kunna göra bra ifrån mig med uppsatsen, måste jag få njuta av vädret. Det har jag gjort och alltså pluggat lite morgon och kväll under helgen.

I lördags avnjöts årets första jordgubbar till frukost. Detta på en filt i solskenet. Resten av dagen innebar just detta - sol! Det blev en kvällspromenad och ett kort besök på Treöresfestivalen med Michelle, Martin och Rebecca, när det blev midnatt var det fortfarande varmt i luften - Härligt!

I söndags började vi dagen med frukost vid slottet, för att sedan tillsammans med Jenny, Christian och Nova har grill- och kubb-eftermiddag i Jennys föräldrars trädgård. Som jag tidigare skrivit saknar jag en trädgård något grymt. Så att spendera en varm och skön eftermiddag i deras alldeles underbara trädgård var superhärligt! Kvällen spenderades hemma hos Martin och Rebecca. Jag var tvungen att fixa lite med min uppsats och eftersom min dator bråkade ställde de upp och lånade ut sitt word till mig!

Känns mycket löjligt att skriva såhär kronologiskt, men det blir enklast så och jag har inte nån vidare fantasi. Idag skickade jag in min uppsats, en timme innan deadline!! wohooooooo! Det började inte ens bråka med mig när jag skulle skicka in, antingen är jag eller datorerna bättre nu än för cirka 8 år sedan. Jag minns att det ALLTID hände något oförutsett när man satt med sina arbeten mitt i natten. Kanske var det just det som var problemet - att man aldrig pluggade i god tid, utan verkligen satt panikartat natten innan arbete/prov skulle göras eller lämnas in. Man lär sig visst en del med tiden. Peppar, peppar...

Förmiddagen ägnades åt lite spel på en filt i solskenet, för att invänta Jennifer som lämnade sina dagisbarn för oss vid 2-tiden. Vi gick bort till Jennys föräldrar, mötte Jenny och Nova, drack en kopp kaffe och for sedan hem till Jennifer på grillning.

Ja, ni hör hur bra jag haft det dessa soliga dagar. Nu sitter jag hemma hos Martin och Rebecca, passar Cornelis (som sover.. förhoppningsvis) medan de är och storhandlar. När de kommer hem blir det nog lite spel.

Imorgon blir det regn och jag ska städa och tvätta. Jag som inte brukar stöka ner har verkligen inte varit ett föredöme under min uppsatstid. Nej, det ska bli så grymt jäkla skönt att bli av med alla papper och böcker nu. Jag tänker inte ljuga - de har legat precis överallt och eftersom jag slutat plugga på kvällen och har tänkt börja igen morgonen efter så har det inte varit någon mening att plocka undan dem varje dag. Kaos. Jag ska börja skärpa mig imorgon helt enkelt!

RSS 2.0