För att jag funderar

Jag har hört att jag funderar på konstiga saker. Dessa saker är trevliga att få ur sig, trots att de kanske allt som oftast är ointressanta. Därför kommer jag med en ny blogg, där jag kan fundera som jag vill, och enbart ni som är intressade behöver läsa den. En bra idé enligt mig själv.
Under två minuter på vår balkong tidigare ikväll sa jag om två olika saker "jo, jag har funderat på en sak.."
Vad är då mer passande än att tala ut med mig själv här?
Just nu kommer jag inte på något bara för det, men så har jag ju iallafall min blogg när det behövs. Jag har faktiskt funderat på varför man funderar så mycket som man gör. Eller varför man alltid säger man  om sig själv. Totalfel eftersom jag inte är någon man utan en kvinna, och inom journalistiken frågar man sig "vem är då denne man?" när man brister ut i sina man... Det låter ungefär som om man talar för alla i hela världen när man håller på sådär. Man man man.. den som har svaret på denna oförklarliga fråga får gärna svara på det..

 Varför HOPPAR ALLTID POPCORNEN iväg när man ska ta sig en näve? Jag förstår det inte, och jag undrar om det bara är jag som lyckas med det. Men det har jag nog funderat på så länge jag har vetat hur popcorn smakar. Snuskigt irriterande när hela soffan+golvet är fullt av popcorn efter att man gjort ett tappert försök att få in ett par i munnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback