Skulle lägga upp lite bilder från lördagens kalasande tänkte jag. Nu ville
min blogg uppenbarligen inte lägga upp fler än två,  men det är ju alltid något!
Veckan började bra. Måndagar är ju annars inte veckans bästa dag i mitt tycke. Jag hade föreläsning på förmiddagen, träffade Michelle och Jennifer för lunch på stan. Efteråt gick vi hem till Jennifer en sväng för lite kaffe och vid fem tog jag mitt pick och pack och drog ner till kvinnojouren.
Vi hade medlemsmöte igår, men innan det gjorde jag en kortare intervju inför uppsatsen. Inte för att jag egentligen hade tänkt sparka igång med den ännu, utan för att läraren krävde intervjuträning med anknytning till uppsatsen. Kändes inte helt okej att göra det eftersom huvudet just nu jobbar för fullt för att överhuvudtaget komma till frågeställning och sådana saker. Men det gick bra trots allt.

Nu har jag skrivit klart en observation och tänkte plocka lite här hemma. Ikväll skulle det tränats egentligen, men schemat var inte helt till belåtenhet. Istället blir det step-up imorgon och spinning på torsdag. Får väl ta en promenad ikväll när mörkret lagt sig istället.

Sitter och funderar på om jag ska åka till Stockholm på utbildning för kvinnojouren i helgen. Egentligen har jag verkligen inte tid eftersom en intervju, transkribering och analys ska lämnas in söndag kväll och jag har massa annat att göra innan. Men jag vill! Jag får fundera lite till helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0