Vädret är trevligt, alla är friska och glada och snart kommer min familj hit. Ska bli supermysigt! Vi får se vad som händer under helgen, men det blir nog mest bara trevligt umgänge!


Typ den enda bild på familjen jag har i datorn. Synd för Elin att hon knappt syns.
Eller kanske bra. Bilden är kanske inte supersmickrande. :)


Nu kanske hon blir gladare. Eller inte. Två år är väl ingen tid ;)

Kommentarer
Postat av: helena ♥

Nu får det blir skärpning med dina uppdateringar. Förresten, vad tror du händer med Siliva? Jag vill verkligen inte att hon ska dö.

2008-11-30 @ 22:27:03
URL: http://..........
Postat av: helena ♥

dom avsnitten var superbra denna veckan. Spännande är det! jag älskar Grejer har jag kommit på. Han är så skön :) Förresten så tror jag att Dennis & Lotta kommer knulla snart, likadant med sigrig och roland. Vad tror du?

Jag vet att du ska bli moster. Har inte velat gratulerar förrän du själv har berättat det. Har bägge dina systrar på msn liksom.. dom är ju lite mer aktiva där än vad DU är !! Hihihi.

Men grattis till den kommande moster-titeln. Det är faktiskt hejdlöst roligt att vara moster. Det får duga fram tills man blir tillräckligt gammal för att skaffa en egen. Jag gav din syster namnet Helena som namnförslag , hon skulle tänka på det. Likadant svarade min gravida klasskompis när jag sa att Helena är ett mycket vackert namn :) hihihihiihi

2008-12-01 @ 15:48:51
URL: http://..........
Postat av: Jenny

Tack! Jo visst blir man mörkrädd, helt sjukt. Nej då jag kommer inte bryta ihop, hon skulle helt ärligt inte lyckas. Hon kan inte knäcka mej, även om hon själv tror det. Men jag blir galet arg när hon drar in mitt barn i allt det här!

2008-12-03 @ 20:00:35
URL: http://everytimewetouch.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du är utmanad. Kolla min blogg! Puss

2008-12-04 @ 20:26:58
URL: http://everytimewetouch.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du är utmanad. Kolla min blogg. Puuuuuuuuss

2008-12-04 @ 20:28:14
URL: http://everytimewetouch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0